Liity jäseneksi

LIITY CIKLIDISTIT RY JÄSENEKSI

Ciklidistit ry järjestää kirjoahvenharrastajille useita tapahtumia eri vuodenaikoina. Osallistumalla tapahtumiin pääsee tutustumaan muihin kirjoahvenista kiinnostuneisiin jäseniin ja vaihtamaan ajatuksia heidän kanssaan. Vuosien varrella perinteeksi on muodostunut keväinen Tukholman risteily, jonka aikana tutustumme Tukholman parhaisiin kirjoahvenliikeisiin sekä muihin kiinnostaviin kohteisiin, mm. paikallisten viljelijöiden tiloihin ja alan tukkuliikeisiin. Loppukesällä seura on järjestänyt vuosittaisen kirjoahvenviikonlopun yleensä Nastolan Luhtaanpirtissä. Vuonna 2013 olimme Turun Maisaaressa merellisissä tunnelmissa. Näissä kauniissa miljöissä aika kuluu saunoessa ja kalastellessa unohtamatta kirjoahvenaiheisia ohjelmia.

Jäseneksi voi liittyä maksamalla liittymismaksun ja kuluvan vuoden jäsenmaksun seuran tilille FI0310203000105948 (BIC: NDEAFIHH).

Uusien jäsenten on merkittävä pankkisiirron tiedoksiantokenttään:
-jäsenen nimi
-osoite
-mahdollinen sähköpostiosoite
Lisätietoja liittymisestä saa hallituksen jäseniltä.

JÄSENMAKSUT

Liittymismaksu 5,00 euroa
Jäsenmaksu 25,00 euroa
Perhejäsenmaksu 10,00 euroa (ei erillistä liittymismaksua – ei omaa postia)

Jäsenmaksun voi maksaa seuran tilille FI0310203000105948. Käytä maksaessasi henkilökohtaista viitenumeroasi. Viitenumero löytyy jäsenlehden osoitetarrasta. Viitteellisen maksusuorituksen vastaanottaminen tilille on edullisempaa ja maksu kirjautuu suoraan sinun suoritukseksesi ilman salapoliisityötä.

Ilmoitathan osoitteesi ja sähköpostisosoitteeesi muutokset sähköpostitse kukkaro(at)ciklidistit.fi

Huom. JÄSENOSIO -sivuille kirjautuaksesi tarvitset salasanan. Mikäli olet jäsen, mutta et ole saanut salasanaa ota yhteyttä jäsenasioista vastaavaan kukkaro(at)ciklidistit.fi